HATAY / HASSA - HAYDARLAR İLKOKULU

Ayakkabı Bağlama Etkinliği EBA  haberde yayınlandı.

Ara

Öğrencilerim Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerinden  Sevilay Bozkurt öğretmenin öğrencileriyle canlı bağlantı ile tanıştı. Öğrencilerimle  Sevilay BOZKURT öğretmenin öğrencilerine yeni yıl dileklerimizi ilettik.

Ara

HAYDARLAR İLOKULUNDA YERLİ MALI HAFTASI KUTLANDI.

Haydarlar İlkokulu'nda Flörürlü Vernik Uygulaması Yapıldı

TC Sağlık Bakanlığı ile TC Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan işbirliği çerçevesinde ,koruyucu ağız diş sağlığı kapsamında Hassa Toplum Sağlığı Merkezi'nin görevlendirdiği hemşireler tarafından, gerçekleştirilen flörürlü vernik uygulaması 18/12/2019 tarihinde yapılmıştır. Flörürlü vernik uygulamasına velisi tarafından izin verilen 17 öğrencimize yapılmıştır.Yapılan uygulama ile çocuklarda görülen diş çürükleri ile ilgili önlem alınması amaçlanmıştır.Gerçekleştirilen uygulama sonrasında okulumuz öğretmeni,öğrencilere; sağlıklı beslenme,düzenli diş fırçalama,diş sağlığını koruma konularında ,bilgi verilmiş,eğitici videolar izlettirilmiş,ayrıca diş sağlığını olumlu ve olumsuz yönde etkileyen yiyecekler konusunda sanat etkinliğine de yer verilmiştir.

Ara

Pazar alışveriş etkinliğimiz eba haberde yayınlanmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencileriyle 'KENDİME YETİYORUM' projesi kapsamında alışveriş yapabilme, ürünleri tanıyabilme, ihtiyacı olan ürünlüri raftan bulabilme, para ödeme, para üstü alma ve iletişem kurubilme  becerilerini kazandırmaya yönelik pazar alışveriş etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ara

Haydarlar İlkokulu Müdür Yetkil Öğretmeni Harun BİÇER, eTwinning projesi olan 'Kendime Yetiyorum' kapsamında çocuklar ayakkabı bağlama çalışması yaptı. Etkinlikte öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin yanı sıra küçük kaslarını da geliştirme fırsatı buldu.

Ara

Okulumuzda Dünya Engelliler Günü için etkinlik düzenleyerek öğrencilerin bilinçlenmesine katkı sağladık.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde saygı ve özlemle andık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuzda  öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile kutlanmaştır. Kutlama programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı hepimiz için kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzun 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem 1. veli toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrencilerin eğitim ve öğretim durumları ile devam devamsızlık, kılık kıyafet, temizlik vb. durumları ele alındı. Eğitim öğretimin kalitesini artırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. Genel durum değerlendirmesinden yapıldı.

Ekm

Haydarlar İlkokulu 1, 2, 3, ve 4. Sınıf öğrencileri ( birleştirilmiş Sınıf ) sınıf öğretmeni Harun BİÇER rehberliğinde bir e twinning projesi olan '' Kendime Yetiyorum'' projesine katıldı.Projede 2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğrencilere günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları kendilerinin yaparak yaşayarak çözmesini sağlamak, yaşam becerilerini geliştirmek.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı tüm öğrenci, öğretmen, ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Haz

Öğrencilerimiz bugün sevinçle karnelerini aldılar, karne hediyelerini de aldılar. Öğretmenleriyle vedalaştılar. Hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

Mezun olan dördüncü sınıf öğrencilerimize hayat yolunda sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diliyorum.